Of het nu gaat om je bijzondere corporate event, jullie huwelijksdag of je zotte feestje. Je wil een mooie herinnering aan je geslaagd evenement overhouden. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken wie de fotografie ter harte neemt. Iemand met liefde voor het vak.

In mijn vrije tijd ben ik, naast mountainbiker en cultuurliefhebber bovenal een gepassioneerd straatfotograaf. Straatfotografie zou ik het best kunnen omschrijven als het stiekem vastleggen van bijzondere momenten in de publieke ruimte. Zo trek ik er soms een weekend op uit om mij volledig op dit fotografiegenre te focussen. Gewoon, mijn camera en ik. Tijdens zo’n foto-uitje is de straat mijn speeltuin. De bagage aan fotografische vaardigheden die ik daarbij op doe, wend ik maar al te graag aan in mijn reportagewerk.

Ook bij een fotoreportage komt het er voor mij op neer om goed te observeren, het goeie moment af te wachten en dat te registreren. Ik verkies dan ook al dan niet uitgelokte spontaniteit boven geposeerde foto’s. Opgaan in de menigte en als een stille getuige een visueel verhaal vertellen. Dat is wat ik het liefste doe en waar ik ook mijn pijlen op richt. Ik ben steeds op zoek naar de schoonheid in de dingen, zowel in het alledaagse als tijdens een voor jou belangrijke dag.

Ik kijk er naar uit om van jouw evenement een sfeervol beeldverhaal in te blikken.

“You tell me. I get the picture.”
Jonas Verbeke